Şehit Muhammed Ali Ocak İlkokulu

Vizyon: Çocuklarımızın düşlerinin buluştuğu eğitim, bilim ve kültür merkezi olmak

Misyon: Bütün örencilerin öğrenmelerini sağlamak,bilgili becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyıl´ın gelişen ihtiyaçlarına cevap verecek beceriler kazandırmak Çalışanların ve öğrencilerin huzur ve güvenini temin ederek, çatısı altında bulunduğu mekânda mutlu olmasını sağlamak, Türk Milli Eğitimi’nin temel amaçlarını gerçekleştirmek, öğrencilerin kendilerinde var olan yeteneklerini. keşfederek geliştirmek ve topluma yeni değerler kazandırmak, bilişim teknolojisini kullanabilen, çağdaş düşünen; milli, manevi, insani, evrensel etik değerlere sahip tam donanımlı iyi insan, iyi vatandaş yetiştirmek!

Başarılar: Başarıyı arttırmak için çalışıyoruz.

Saatler: 08.30-14.35
Isınma: KALORİFER DOĞAL GAZ
Servis Bilgisi: yok
Sportif Etkinlikler: Futbol turnuvası, voleybol turnuvası, yakantop turnuvası, satranç turnuvası